Hoe verloopt het aanmeldproces?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe het aanmeldproces in zijn werking gaat. Daarom hebben we dit voor je uitgeschreven. Eigenlijk gaat het allemaal vanzelf en is het heel erg simpel. Want onze opleidingscoach helpt je door het proces heen en zorgt ervoor dat jouw aanmelding op rolletjes zal verlopen.

Stap 1. Aanmelden
Je vult het formulier op onze website in waarmee je laat weten dat je interesse hebt in de opleiding Verzorgende IG. Je zit nog nergens aan vast.

Stap 2. Korte kennismaking
Je krijgt een bevestiging via app en mail, zo heb je meteen onze contactgegevens. Een van de onderwijscoaches, Leonie of Raymond, belt je op om kennis te maken. Je krijgt meteen de mogelijkheid om vragen te stellen over stage, starttijden, betalen en de opleiding zelf natuurlijk.

Stap 3. Intakegesprek
Als je enthousiast bent en je vooropleiding voldoet aan de eisen gaan we het intakegesprek met je inplannen. Als het uitkomt kan dat meteen tijdens de kennismaking, maar vaak is wat voorbereiding nodig. Want tijdens het intakegesprek verzamelen we alle benodigde gegevens om je te mogen toelaten op onze opleiding. Voor de intake stuur je jouw diploma en CV op. We vragen je alles over je persoonlijke motivatie, hoe we je kunnen helpen als het even tegen zit en wat je verwacht van de opleiding. Heb je al een stageplek of wil je dat wij er een regelen? Wil je gebruik maken van onze unieke baangarantie? Elk intakegesprek is net even anders, want we vinden het belangrijk écht iets over je te weten te komen. Persoonlijke aandacht dus, daar houden we van. Aan het einde van het gesprek weet je of de opleiding bij je past en ga je jezelf inschrijven.

Stap 3. Toelating tot de opleiding
Om een erkend diploma te mogen afgeven zijn strikte voorwaarden vanuit de overheid van toepassing, dus we moeten een aantal documenten met elkaar doornemen en tekenen. De onderwijsovereenkomst, studiegids en de OER. Zijn die ontvangen / getekend? Met de uitstekende basis van het intakegesprek en jouw aangeleverde documenten vertellen we jou dan of je bent toegelaten tot de opleiding en wanneer je kunt starten. Wanneer je bent toegelaten ontvang je dus voordat de opleiding begint deze documenten:
– Studiegids (informatie opleiding)
– Onderwijs- en Examenreglement NewCare College (OER)
– Onderwijsovereenkomst (officiële inschrijving NewCare College)

Gefeliciteerd, je bent nu officieel student bij New Care College.

Was dit voor jou reden om je interesse aan ons te tonen?
Vul dan het interesseformulier in en wij nemen tijdens kantooruren telefonisch contact op.
Je kunt ons na het invullen ook appen of mailen, jij kiest wat beter bij jou past.  Tot snel.

ncclogoicon

Plan een adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze opleidingsadviseur, vul onderstaande gegevens in en we bellen je snel terug.