Alles over

New Care College

ncclogoicon

Over ons

De samenleving vergrijst. Steeds meer mensen hebben zorg nodig. Mensen zijn langer zelfredzaam, daardoor wordt de problematiek van cliënten die zorg vragen zwaarder en complexer. Tegelijkertijd zijn de culturele en sociale verschillen tussen cliënten groter dan ooit en staan de zorgbudgetten onder druk. Dit alles maakt de zorg niet tot een aantrekkelijk werkveld. De druk op zorgpersoneel neemt toe en de uitval is hoog. 

Wij doorbreken deze vicieuze cirkel met een nieuwe generatie zorgmedewerkers. Noem het maar gerust de zorgmedewerker 2.0

Waar wij voor staan

  • Een nieuwe generatie zorgverleners
  • Met oog voor mensen
  • Flexibel en vitaal
ncclogoicon

Nieuwe generatie

De verzorgenden die wij opleiden, hebben oog voor mensen en hun behoeften. Ze zijn communicatief, sociaal vaardig en ze zijn gewend te werken voor cliënten van verschillende sociale klassen, culturen en nationaliteiten. 

Onze verzorgenden weten waar zij invloed op hebben en dat zij zelf bepalen hoe je ergens mee omgaat. Zij hebben passie voor hun vak, plezier in hun werk en ze voelen zich verantwoordelijk voor de zorg die ze verlenen. De zorgprofessional 2.0 heeft voldoende bagage om vitaal te blijven op de werkvloer. 

Met deze gedachten hebben wij, Sebastiaan Nijboer en Maaike Mulder, het New Care College opgericht. En dat is dus ook waar die handtekening op jouw diploma straks voor staat. 

Video afspelen
ncclogoicon

Ervaring

Met ons bureau NewCare People zijn we al langer werkzaam in de zorgsector. NewCare People is specialist in het uitzenden, detacheren en de werving & selectie van zorgpersoneel. We zijn daarnaast verbonden aan de Talentenpool, van waaruit we jarenlang ervaring met talentontwikkeling hebben opgebouwd. We zijn ervan overtuigd dat wie het beste uit zichzelf kan halen, gemotiveerd is en zich ontwikkelt. En dat dit altijd leidt tot betere prestaties op de werkvloer.

 

ncclogoicon

Plan een adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze opleidingsadviseur, vul onderstaande gegevens in en we bellen je snel terug.