Alles voor

de werkgever

ncclogoicon

Medewerkers opleiden tot Verzorgende IG

Als zorginstelling verwacht je wat als je een opleiding Verzorgende IG inkoopt voor je medewerkers. Bijvoorbeeld dat ze kennis verzamelen over de steeds zwaardere en complexere zorgvragen. Dat ze zorgtechnologie, maar ook PDL kunnen inzetten. Dat ze leren omgaan met de culturele en sociale verschillen tussen cliënten. Maar vooral dat ze op de werkvloer stevig in hun sneakers staan.

Dat is precies wat wij beloven met onze erkende BBL-opleiding Verzorgende IG voor de zorg en met onze flexibel inzetbare opleidingsmodules. 

Ben je klaar voor de nieuwe generatie zorgprofessionals?

NewCare onderscheidt zich

  • Weerbare en vitale medewerkers
  • Communicatief en sociaal vaardig
  • Getraind in servicegericht werken volgens zorgprotocollen
ncclogoicon

Werken en leren in de zorg

Onze opleiding Verzorgende IG voor volwassenen is een mix van leren en werken in de zorg. Studenten leren de theorie op hun eigen tijd door online lesmateriaal, gaan 1 x in de 14 dagen een dag naar school en leren de praktijk door stage te lopen. Bij de meeste zorginstellingen kan deze stage ook plaatsvinden op jullie eigen werkvloer. Meteen extra handen aan het bed dus.  

ncclogoicon

Leerwerktraject mbo voor de zorg

Wij organiseren leerwerktrajecten met praktijklessen in Zoetermeer (regio Den Haag / Rotterdam) en Haarlem (regio Amsterdam).
Dit doen we voor grote zorginstellingen en we werken samen met het leerwerkloket in meerdere regio’s.  

Nieuwe medewerkers opleiden via een leerwerktraject is de meest slimme manier om in deze tijden van arbeidskrapte uw personeelstekort structureel op te lossen. Het voordeel van onze leerwerktrajecten is dat je in huis opleidt en toch voldoende capaciteit op de werkvloer beschikbaar houdt. NewCare regelt de begeleiding op de werkvloer met eigen werkbegeleiders. 

 

 

ncclogoicon

Welke financiële regelingen zijn er voor BBL-leerlingen vig?

Stel je als zorginstelling een stageplaats beschikbaar? Of laat je personeel opleiden of omscholen tot verzorgende IG? Er zijn verschillende subsidies als tegemoetkoming in de kosten. Om je op weg te helpen, staan ze hieronder.

Om een BBL-leerling op te leiden is het verplicht om als zorginstelling een erkend leerbedrijf te zijn. Hoe je dit wordt, lees je op de website van SBB, wij kunnen hierin begeleiden als dat nodig is. 

ncclogoicon

Werving & selectie met leerwerktraject 

Nieuwe medewerkers opleiden tot Verzorgende IG
Veel van onze opdrachtgevers zijn hard op zoek naar Verzorgende IG personeel, jij ook? De grootste drempel bij de intake van nieuwe studenten blijkt elke keer het betalen van de studie. Wij koppelen de meest veelbelovende studenten daarom aan de beste opdrachtgevers. We zien in de praktijk dat deze medewerkers na hun opleiding bijna zonder uitzondering bij jou als werkgever blijven werken en ze zijn extra gemotiveerd omdat jij als werkgever investeerde in hun potentie. Met onze kennis en ervaring van talentmanagement nemen wij je alle zorg bij de voorselectie graag uit handen. 

Door strenge voorselectie zijn er slechts een beperkt aantal aanstaande Verzorgende IG-ers beschikbaar voor het leerwerktraject.  

 

ncclogoicon

Plan een adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze opleidingsadviseur, vul onderstaande gegevens in en we bellen je snel terug.