Alles voor

de werkgever

ncclogoicon

Opleiding Verzorgende IG inkopen

Als zorginstelling verwacht je wat als je een opleiding Verzorgende IG inkoopt voor je medewerkers. Bijvoorbeeld dat ze kennis verzamelen over de steeds zwaardere en complexere zorgvragen. Dat ze zorgtechnologie maar ook PDL kunnen inzetten. Maar ook leren omgaan met de culturele en sociale verschillen tussen cliënten. En vooral dat ze op de werkvloer stevig in hun sneakers staan.

Dat is precies wat wij beloven met onze erkende bbl-opleiding voor de zorg. 

Ben je klaar voor de nieuwe generatie zorgprofessionals?

Waar wij voor staan

  • servicegericht werken volgens zorgprotocollen
  • communicatief en sociaal vaardig zijn
  • weerbaar en vitaal
ncclogoicon

Werken en leren in de zorg

Onze opleiding Verzorgende IG voor volwassenen is een mix van leren en werken in de zorg. Studenten gaan een dag per week naar school en direct de praktijk in door stage te lopen. Afhankelijk van de soort zorginstelling kan deze stage plaatsvinden op jullie eigen werkvloer.  

ncclogoicon

Leerwerktraject mbo voor de zorg

Wij organiseren ook leerwerktrajecten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dat kan al vanaf 12 bbl-leerlingen. 

Nieuwe medewerkers opleiden via een leerwerktraject is namelijk een slimme manier om uw personeelstekort op te lossen. Daarnaast is het voordeel van onze leerwerktrajecten dat je in huis opleidt en toch voldoende capaciteit op de werkvloer beschikbaar houdt. Wij regelen namelijk de begeleiding op de werkvloer via eigen werkbegeleiders. 

En wist je dat wij ook de werving & selectie voor deze leerwerktrajecten kunnen regelen? Met onze kennis en ervaring van talentmanagement nemen wij je deze zorg graag uit handen. 

ncclogoicon

Welke financiële regelingen zijn er voor bbl-leerlingen vig?

Stel je als zorginstelling een stageplaats beschikbaar? Of laat je personeel opleiden of omscholen tot verzorgende IG? Er zijn verschillende subsidies als tegemoetkoming in de kosten. Om je op weg te helpen, staan ze hieronder.

 

Om een bbl-leerling op te leiden, moet je als zorginstelling een erkend leerbedrijf zijn. Hoe je dit wordt, lees je op de website van SBB.