Stageplekken zorgopleiding wel beschikbaar bij New Care College

Recent was vol in het nieuws dat veel zorgopleiders geen stageplek kunnen aanbieden aan studenten. Bij New Care College hebben we wel goede stageplekken beschikbaar door onze goede banden met zorginstellingen. We hebben direct stageplekken voor je in Utrecht, Haarlem, Amsterdam en Hilversum, vraag ernaar bij je inschrijving.

Verzorgende IG opleiding met stageplek

Onze opleiding Verzorgende IG is te volgen als BBL (4 dagen werken en 1 dag leren) als je nog geen zorgervaring hebt, en als verkorte opleiding voor studenten met de juiste vooropleiding. Beide opleidingen vereisen een stageplek, je moet ten slotte in de praktijk ervaring opdoen. Zelf een stageplek vinden is vaak zoeken naar een speld in een hooiberg, lees dit artikel maar op nu.nl en je begrijpt hoe uniek New Care College is.

Negen van de dertien opleiders die nu.nl sprak gaf aan zelf ook moeite te hebben met het vinden van stageplekken voor studenten. Wij horen niet bij die negen, maar bieden je fantastische stageplekken aan in bijvoorbeeld de ouderenzorg (VVT) en gehandicaptenzorg (GHZ). Heb je nu nog geen baan maar wil je tijdens je studie werken in de zorg in Utrecht, Haarlem, Amsterdam of Hilversum? Dan is werken en leren iets voor jou, salaris tijdens je studie en veel vrijheid om het studeren uit te voeren op momenten dat het jou uitkomt.
We kennen de zorginstellingen zo goed door ons zusterbedrijf, New Care People. Als uitzendbureau zijn zij continue op zoek naar talent. Opdrachtgevers staan te springen om goed opgeleid personeel, waardoor ze bereid zijn tijd in jou stagebegeleiding te steken. Want veel van onze studenten wordt na de stage direct een baan aangeboden bij deze zorginstellingen. De reden is simpel: omdat onze opleiding erg goed aansluit bij het werk van een Verzorgende IG in de praktijk!

ncclogoicon

Plan een adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze opleidingsadviseur, vul onderstaande gegevens in en we bellen je snel terug.