Betaal minder voor je opleiding

Een opleiding Verzorgende IG is misschien een flinke investering, maar wat zou je ervan vinden als die rekening 20% tot wel 40% lager wordt?
Want er is een nieuwe regeling die je wel 1000 euro per jaar scheelt op je opleiding. Interessant? Lees dan verder.

NewCare College OCW Erkend

Dit jaar verandert de manier waarop de overheid je stimuleert om een opleiding te doen. STAP is de naam, waarmee je jaarlijks budget voor opleidingen kunt indienen bij het UWV. Daar zijn voorwaarden aan verbonden, je kent het UWV. Dus zorg dat je je aan alle regeltjes houdt, dan kun je wel 40% van je hele studie cadeau krijgen. De opleiding Verzorgende IG van NewCare College is OCW-erkend en heeft het NRTO-keurmerk. We voldoen daarmee aan de criteria die het UWV stelt bij de STAP-regeling die per 1 maart live gaat. Deze subsidie van € 1000 per jaar staat klaar voor alle werkenden en werkzoekenden die zichzelf willen ontwikkelen. Daar ben jij er een van, toch?

STAP betaalt een deel van je opleiding

Hoe het werkt is simpel. Je schrijft je in bij NewCare College en ontvangt na betaling je bewijs van deelname. Vanaf 1 maart kun je inloggen op het portaal van het UWV. Daar vraag je deze subsidie aan, zoals je bewijs van deelname. De subsidie wordt uitgekeerd aan de opleider, NewCare College dus, waardoor jouw rekening ineens tot maximaal € 1000 verlaagd kan worden. Je krijgt van ons bericht zodra de storting binnen is, samen met je nieuwe betalingsoverzicht. Heb je zowel in 2022 als 2023 studiekosten? Het STAP budget is per jaar, dus lees de voorwaarden en mogelijkheden goed door.

Heb je de opleiding al in 1 keer betaald? Dan krijg je van ons aan het bedrag gestort op je bankrekening. 

STAP budget aanvragen

Het aanvragen van het STAP budget doe je via het UWV.
Voor jouw gemak staat hier de link naar alle informatie, het portaal zelf kun je pas per 1 maart 2022 invullen.

Snel inschrijven

De overheid betaalt dus zo maar € 1000 mee aan jouw opleiding. Mogelijk kun je volgend jaar weer indienen? De regels zijn nog niet helemaal duidelijk, maar hou dit scherp in de gaten. Voor het aanvragen is wel een bewijs van deelname van onze Verzorgende IG Opleiding nodig, de aanmeldingen gaan hard sinds deze STAP regeling bekend werd.
Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar in onze februari klas, dus haast je en stuur ons nu je contactgegevens voor een intake gesprek met een van onze studiecoaches.

ncclogoicon

Plan een adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze opleidingsadviseur, vul onderstaande gegevens in en we bellen je snel terug.